Tema
Debat

Arrangementer

F&P afholder løbende arrangementer, konferencer og debatter, hvor vi sætter fokus på, hvilken betydning forsikring og pension har i det danske samfund. Vi debatterer, hvordan forsikrings- og pensionsbranchen skal udvikle sig med afsætning i at bidrage til at løse velfærdssamfundets udfordringer, og hvordan vi kan bidrage til bæredygtighed og den grønne omstilling.

 

Årligt afholder vi også årsmøde og deltager i folkemødet på Bornholm. 

Kommende arrangementer

 

Der er pt ingen planlagte arrangementer

 

 

 

 

Se eller gense tidligere webinarer og debatter

08. marts 2023
Kvinder og grønne pensioner

Kvinders pensioner har i mange år haltet efter mændenes. Det samme gælder interessen for pensioner. Men nu er kvinderne ved at hale ind på mændene – og deres investeringsfokus er grønnere end mændenes. Derfor er kvinders pensioner vigtig både for dem selv og for den grønne omstilling. Mød fire kvinder, der tilsammen ved næsten alt om kvinders pensioner.

09. februar 2023
Forsikring, kunder og teknologi i fremtiden

Risikobilledet er i hastig forandring. Smartere algoritmer tordner frem. Konstant nye krav fra kunderne. Få fremtidsforsker Jesper Bo Jensens bud på både udfordringer og muligheder for fremtidens forsikringsmarked.

 

> Download præsentationen her

12. januar 2023
Krigen i Ukraine og den internationale økonomi i 2023

F&P indleder sammen med Tænketanken Europa året med et webinar om den internationale økonomi i 2023. 45 skarpe minutter, hvor Lykke Friis sammen med Ulrik Vestergaard – vicegeneralsekretær i OECD – og seniorforsker Flemming Splidsboel fra DIIS giver et bud på, hvad vi ved, og hvad vi skal holde øje med i forhold til en international økonomi i krigens skygge.

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.