Tema
Debat

Arrangementer

F&P afholder løbende arrangementer, konferencer og debatter, hvor vi sætter fokus på, hvilken betydning forsikring og pension har i det danske samfund. Vi debatterer, hvordan forsikrings- og pensionsbranchen skal udvikle sig med afsætning i at bidrage til at løse velfærdssamfundets udfordringer, og hvordan vi kan bidrage til bæredygtighed og den grønne omstilling.

 

Årligt afholder vi også årsmøde og deltager i folkemødet på Bornholm. 

Kommende arrangementer

Se eller gense tidligere webinarer og debatter

23. juni 2022
Hvad er sundhedsmiljø, og hvad kan det gøre for danskernes sundhed?

Andreas Holterman, forskningschef ved NFA, vil introducere os for begrebet Sundhedsmiljø og sætte spot på muligheder og udfordringer i forbindelse med at tænke sundhed og arbejdstilrettelæggelse sammen.

20. maj 2022
Debat om Pensionskommissionens anbefalinger

Kommissionen om tilbagetrækning og nedslidning offentliggjorde deres anbefalinger onsdag den 4. maj 2022. I den anledning inviterede F&P - brancheorganisation for forsikring og pension – til debat.

10. marts 2022
Kommer vi til at fryse til vinter ? - Ukraine Briefs

Denne vinter begyndte med historisk lave forsyninger fra Rusland og lave gaslagerniveauer. Nu har krigen understreget, at Europas afhængighed af russisk energi ikke er bæredygtig. Men hvad er Europas muligheder næste vinter og derefter?

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.