Tema
Debat

Se eller gense tidligere debatter og webinarer

25. maj 2023
Open Finance - Hvordan ser den finansielle sektor ud om 5 år?

F&P inviterede i samarbejde med Copenhagen Fintech og Finans Danmark til debat om den kommende regulering for Open Finance. Vi har samlet en række spændende debattører og lægger op til en fælles drøftelse af, hvordan Open Finance/Open Insurance vil se ud i fremtiden. 

> Download præsentationen her

25. april 2023
Grønne investeringer - Hvor svært kan det være?

Det lyder enkelt, men er faktisk svært. Der investeres massivt i den grønne omstilling, men vi er samtidig afhængige af olie og gas i mange år endnu. På 45 minutter får du en indføring i investeringsvejen til klimaneutralitet, der er alt andet end lige.

08. marts 2023
Kvinder og grønne pensioner

Kvinders pensioner har i mange år haltet efter mændenes. Det samme gælder interessen for pensioner. Men nu er kvinderne ved at hale ind på mændene – og deres investeringsfokus er grønnere end mændenes. Derfor er kvinders pensioner vigtig både for dem selv og for den grønne omstilling. Mød fire kvinder, der tilsammen ved næsten alt om kvinders pensioner.

09. februar 2023
Forsikring, kunder og teknologi i fremtiden

Risikobilledet er i hastig forandring. Smartere algoritmer tordner frem. Konstant nye krav fra kunderne. Få fremtidsforsker Jesper Bo Jensens bud på både udfordringer og muligheder for fremtidens forsikringsmarked.

 

> Download præsentationen her

12. januar 2023
Krigen i Ukraine og den internationale økonomi i 2023

F&P indleder sammen med Tænketanken Europa året med et webinar om den internationale økonomi i 2023. 45 skarpe minutter, hvor Lykke Friis sammen med Ulrik Vestergaard – vicegeneralsekretær i OECD – og seniorforsker Flemming Splidsboel fra DIIS giver et bud på, hvad vi ved, og hvad vi skal holde øje med i forhold til en international økonomi i krigens skygge.

05. januar 2023
Udsigten for Danmarks og danskernes økonomi 2023

Morgenbriefing i F&P den 5. januar 2023 med Ida-Marie Moesby, Nordea, overvismand Carl-Johan Dalgaard og økonomisk redaktør på Berlingske Ulrik Bie.

23. juni 2022
Hvad er sundhedsmiljø, og hvad kan det gøre for danskernes sundhed?

Andreas Holterman, forskningschef ved NFA, vil introducere os for begrebet Sundhedsmiljø og sætte spot på muligheder og udfordringer i forbindelse med at tænke sundhed og arbejdstilrettelæggelse sammen.

20. maj 2022
Debat om Pensionskommissionens anbefalinger

Kommissionen om tilbagetrækning og nedslidning offentliggjorde deres anbefalinger onsdag den 4. maj 2022. I den anledning inviterede F&P - brancheorganisation for forsikring og pension – til debat.

10. marts 2022
Kommer vi til at fryse til vinter ? - Ukraine Briefs

Denne vinter begyndte med historisk lave forsyninger fra Rusland og lave gaslagerniveauer. Nu har krigen understreget, at Europas afhængighed af russisk energi ikke er bæredygtig. Men hvad er Europas muligheder næste vinter og derefter?

21. januar 2022
Bliv klogere på D-mærket - og hvad det kan betyde for din virksomhed

Bliv klogere på hvad D-mærket er og hvordan det bidrager til at styrke danske virksomheders digitale modstandsdygtighed samt hvordan det sikrer at virksomheder kommer i gang med ansvarlig dataanvendelse.

12. januar 2022
F&P nytårsdebat - hvad byder økonomien på i 2022?

Verdensøkonomien og de finansielle markeder har klaret sig overraskende godt i det meste af 2021. Det har givet medvind til danske pensionsopsparere og til forsikrings- og pensionsbranchen som helhed. Men er det ved at vende nu?

21. december 2021
Dataetik: Hvorfor er det en god idé - og hvordan arbejder du med det?
27. oktober 2021
Finanspolitik på tynd is? Debat om sund aldring, ældreudgifter og velfærdslov

Debat om, hvorvidt sund aldring overhovedet findes, hvad det eventuelt har af betydning for velfærdssamfundet og hvordan det påvirker politikernes muligheder for at skrue op og ned for udgifterne til velfærd.

15. september 2021
Risikobilledet lige nu - set med branche- og tilsynsbriller

Hvordan præger covid-19 risikobilledet for investeringer, og hvordan håndterer vi den bedst?

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.