Tema
Debat

Se eller gense tidligere debatter og webinarer

12. januar 2023
Krigen i Ukraine og den internationale økonomi i 2023

F&P indleder sammen med Tænketanken Europa året med et webinar om den internationale økonomi i 2023. 45 skarpe minutter, hvor Lykke Friis sammen med Ulrik Vestergaard – vicegeneralsekretær i OECD – og seniorforsker Flemming Splidsboel fra DIIS giver et bud på, hvad vi ved, og hvad vi skal holde øje med i forhold til en international økonomi i krigens skygge.

05. januar 2023
Udsigten for Danmarks og danskernes økonomi 2023

Morgenbriefing i F&P den 5. januar 2023 med Ida-Marie Moesby, Nordea, overvismand Carl-Johan Dalgaard og økonomisk redaktør på Berlingske Ulrik Bie.

23. juni 2022
Hvad er sundhedsmiljø, og hvad kan det gøre for danskernes sundhed?

Andreas Holterman, forskningschef ved NFA, vil introducere os for begrebet Sundhedsmiljø og sætte spot på muligheder og udfordringer i forbindelse med at tænke sundhed og arbejdstilrettelæggelse sammen.

20. maj 2022
Debat om Pensionskommissionens anbefalinger

Kommissionen om tilbagetrækning og nedslidning offentliggjorde deres anbefalinger onsdag den 4. maj 2022. I den anledning inviterede F&P - brancheorganisation for forsikring og pension – til debat.

10. marts 2022
Kommer vi til at fryse til vinter ? - Ukraine Briefs

Denne vinter begyndte med historisk lave forsyninger fra Rusland og lave gaslagerniveauer. Nu har krigen understreget, at Europas afhængighed af russisk energi ikke er bæredygtig. Men hvad er Europas muligheder næste vinter og derefter?

21. januar 2022
Bliv klogere på D-mærket - og hvad det kan betyde for din virksomhed

Bliv klogere på hvad D-mærket er og hvordan det bidrager til at styrke danske virksomheders digitale modstandsdygtighed samt hvordan det sikrer at virksomheder kommer i gang med ansvarlig dataanvendelse.

12. januar 2022
F&P nytårsdebat - hvad byder økonomien på i 2022?

Verdensøkonomien og de finansielle markeder har klaret sig overraskende godt i det meste af 2021. Det har givet medvind til danske pensionsopsparere og til forsikrings- og pensionsbranchen som helhed. Men er det ved at vende nu?

21. december 2021
Dataetik: Hvorfor er det en god idé - og hvordan arbejder du med det?
27. oktober 2021
Finanspolitik på tynd is? Debat om sund aldring, ældreudgifter og velfærdslov

Debat om, hvorvidt sund aldring overhovedet findes, hvad det eventuelt har af betydning for velfærdssamfundet og hvordan det påvirker politikernes muligheder for at skrue op og ned for udgifterne til velfærd.

15. september 2021
Risikobilledet lige nu - set med branche- og tilsynsbriller

Hvordan præger covid-19 risikobilledet for investeringer, og hvordan håndterer vi den bedst?

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.