Tema
Debat

Udredning

 

Forebyggelse og bekæmpelse af grænseoverskridende forsikringssvindel, organiseret kriminalitet og fremskaffelse af køretøjer, der er transporteret til udlandet. Det er blandt de vigtigste opgaver, Udredning assisterer F&P's medlemmer med. Udredning var tidligere kendt som Østkontoret og har eksisteret siden 1994.

 

Udredning har en særlig indsigt i de procedurer, arbejdsgange og det bureaukrati, som i mange lande gør frigivelse af stjålne køretøjer meget kompliceret. Derfor hjælper Udredning medlemsselskaber til at få de fundne køretøjer frigivet og hjemtaget til Danmark.

 

 

Helt konkret assisterer Udredning medlemsselskaberne med:

 

  • At efterlyse stjålne køretøjer internationalt. Det omfatter person-, vare- og lastbiler, entreprenørmateriel, motorcykler, campingvogne, trailere m.m.
  • Udredning står bag medlemsselskabernes efterlysningsportal CrimeOffice, hvorigennem kaskoforsikrede køretøjer efterlyses på daglig basis.
  • At hjemtage stjålne køretøjer fra udlandet.
  • At være forbindelseskontor for forsikrings- og pensionsselskaber til politiet i sager om forsikringskriminalitet i ind- og udland.
  • At indsamle Business Intelligence om forsikringsrelateret kriminalitet og arrangerer seminarer for udvalgte ansatte i forsikringsbranchens Special Investigation Units.

 

 

 

For medlemmer


Kontakt


Udredning

Helle B. Pedersen

Chefkonsulent
+45 41 91 91 57
Udredning

Stefan Steenberg

Konsulent
+45 41 91 91 52
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.