Tema
Debat

Udredning

 

Forebyggelse og bekæmpelse af grænseoverskridende forsikringssvindel, organiseret kriminalitet og fremskaffelse af tyvekoster, der er transporteret til udlandet. Det er blandt de vigtigste opgaver, Udredning assisterer F&P's medlemmer med. Udredning var tidligere kendt som Østkontoret og har eksisteret siden 1994.

 

Udredning har en særlig indsigt i de procedurer, arbejdsgange og det bureaukrati, som i mange lande gør frigivelse af stjålne køretøjer meget kompliceret. Derfor hjælper Udredning medlemsselskaber til at få de fundne køretøjer og andre stjålne genstande frigivet og hjemtaget til Danmark.

 

 

Helt konkret assisterer Udredning medlemsselskaberne med:

 

  • At efterlyse stjålne køretøjer internationalt. Det omfatter person-, vare- og lastbiler, entreprenørmateriel, motorcykler, campingvogne, trailere m.m.
  • Udredning står bag medlemsselskabernes efterlysningsportal CrimeOffice, hvorigennem kaskoforsikrede køretøjer efterlyses på daglig basis.
  • At hjemtage stjålne køretøjer og andre stjålne genstande som fx cykler, dyrt værktøj og udstyr og mobiltelefoner fra udlandet.
  • At udrede forsikringsbegivenheder i udlandet, som medlemsselskaberne ønsker undersøgt.
  • At være kontakt og forbindelseskontor til og mellem de danske forsikrings- og pensionsselskaber og udenlandske Special Investigation Units og myndigheder.
  • At være forbindelseskontor for forsikrings- og pensionsselskaber til politiet i sager om forsikringskriminalitet i ind- og udland.
  • At indsamle Business Intelligence om forsikringsrelateret kriminalitet og arrangerer seminarer for udvalgte ansatte i forsikringsbranchens Special Investigation Units.

 

 

 

 

For medlemmer


Kontakt


Helle B. Pedersen

Chefkonsulent
+45 41 91 91 57

Stefan Steenberg

Konsulent
+45 41 91 91 52
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.