Tema
Debat

Forsikring & Pension indtræder som strategisk partner i Copenhagen Fintech

15. apr. 2021
Kent Damsgaard bliver desuden medlem af bestyrelsen og skal være med til at sætte retningen for Copenhagen Fintechs virke på områder, der er afgørende for forsikrings- og pensionsbranchen og deres kunder.

- Partnerskabet øger vores muligheder for at skabe et stærkt strategisk fokus på forsikrings- og pensionsbranchens interesser i forbindelse med lovgivning, forskning og udviklingen af hele digitaliseringsområdet i Danmark. Det bliver til glæde for både vores medlemmer og deres kunder, siger Kent Damsgaard, adm. direktør i Forsikring & Pension.

- Vi er glade for at have fået Kent Damsgaard i bestyrelsen og Forsikring & Pension med ombord i Copenhagen Fintech. Vi har skabt et stærkt fælles policy-initiativ, hvor vi fungerer som et hub for de mange fintech-startups, og vi involverer os mere og mere i arbejdet for at skabe de bedste mulige rammevilkår for digital nytænkning og udviklingen af nye fintech-løsninger i Danmark. Og her giver det os større slagkraft og vigtig viden at have Forsikring & Pension med, siger Thomas Krogh Jensen, CEO, Copenhagen Fintech.

 

National styrkeposition

Dansk Erhvervsfremme har tidligere udpeget ”finans og fintech” som national styrkeposition og med Copenhagen Fintech som klyngeorganisation (sekretariat).

Dermed er Copenhagen Fintech en central aktør både på digitaliseringsområdet og i det danske erhvervsfremmesystem.

- Vi er meget tilfredse med udpegningen af ”finans og fintech” som national styrkeposition. Copenhagen Fintech er en betydende spiller i det danske tech- og digitaliseringslandskab og har stor indflydelse på områder, der er afgørende for vores medlemmer og deres kunder. Det glæder vi os til at blive en del af, siger Kent Damsgaard.

Kent Damsgaard bliver desuden medlem af bestyrelsen og skal være med til at sætte retningen for Copenhagen Fintechs virke. Udover Forsikring & Pension er de strategiske partnere i dag DI, Finans Danmark og Finansforbundet.

Derudover er der en række kommercielle partnere med bred repræsentation i den kommercielle sektor, herunder en række af Forsikring & Pensions medlemmer.

 

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Direktionen

Kent Damsgaard

Adm. direktør
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.