Tema
Debat

Forsikring & Pension udnævner digitaliseringspolitisk chef

5. maj. 2021
Pr. dags dato er Sigrid Floor Toft udnævnt som digitaliseringspolitisk chef i Forsikring & Pension.

Det digitaliseringspolitiske område får stadigt stigende betydning for samfundet – både nationalt og på europæisk plan. For at styrke det digitaliseringspolitiske arbejde udnævner Forsikring & Pension pr. dags dato en ny digitaliseringspolitisk chef, der skal løfte indsatsen med at håndtere både de nye muligheder og risici på det digitaliseringspolitiske område. Valget er faldet på Sigrid Floor Toft, som har været i Forsikring & Pension i snart 3 år.

 

- Digitalisering er et strategisk vigtigt område for vores medlemskreds, og Sigrid Floor Toft har været med til at opbygge hele den digitaliseringspolitiske indsats i F&P. Hun kender vores medlemmers behov og ved, hvad der rør sig på det digitaliseringspolitiske område, siger adm. direktør Kent Damsgaard fra F&P.

 

Han understreger, at F&P nu vil skrue yderligere op for arbejdet med det digitale med udnævnelsen af den nye digitaliseringspolitisk chef.

 

- Sigrid er målrettet og ambitiøs, og så er hun i stand til at sætte ind dér, hvor F&P kan skabe den største værdi for vores medlemmer på et område, som står helt centralt for branchen og resten af samfundet – og kun vil få stigende betydning, siger Kent Damsgaard.

 

Sigrid Floor Toft ser frem til at træde ind i rollen som digitaliseringspolitisk chef.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at løfte dagsordenen politisk for vores medlemmer og styrke interessevaretagelsen på dette vigtige område, siger Sigrid Floor Toft.

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Direktionen

Kent Damsgaard

Adm. direktør
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.