Tema
Debat

Kort og kontant om sociale ydelser 2022

22. mar. 2022
F&P's håndbog ”Sociale Ydelser 2022” giver klar besked om takster og regler for en lang række offentlige ydelser – lige fra børnetilskud til begravelseshjælp.

Hvert år er der takstændringer. Ydelser falder væk, og andre kommer til. Den sociale lovgivning kan være svær at finde vej i, hvis man ikke er fagmand. Man kan let komme i tvivl, om man er berettiget til en bestemt ydelse, hvor meget man egentligt har krav på at få, samt hvad der bliver modregnet i udbetalingen af de offentlige ydelser.

 

Sociale Ydelser 2022 fortæller kort, klart og kontant om de sociale ydelser fra det offentlige. Bogen indeholder alle nye satser og regler - fx om tidlig pension, boligstøtte, dagpenge, efterløn, kontanthjælp, børnetilskud, SU, arbejdsskade, fleksydelse, folkepension, resurse- og jobafklaring og revalidering m.m.

 

Overblik over tilskudsmuligheder

Håndbogen er opdelt i seks hovedtemaer: Arbejdsmarked og uddannelse, social sikring over landegrænser, sygdom og arbejdsskade, familie og bolig, tilbagetrækning, retshjælp samt overblik over modregninger.

 

- Håndbogen er indrettet, så den svarer til de situationer, man som borger naturligt tænker i. Det er med til at lette overblikket over tilskudsmulighederne fra vugge til grav. Vi har lagt vægt på, at man også kan se, hvordan den enkelte ydelse spiller sammen med forsikringsordninger og pensioner, siger chefkonsulent Jørgen Kjær Thomsen, F&P – brancheorganisation for forsikring og pension.

 

 

“Sociale Ydelser” er ikke kun anvendelig for privatpersoner. Bogen bruges i høj grad af sagsbehandlere i kommuner, a-kasser, forsikringsselskaber, pensionskasser og pengeinstitutter.

 

Håndbogen kan købes hos boghandlerne. Den koster omkring 100,- kr.

 

 

 

 

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Kommunikation og Public Affairs

Jørgen Kjær Thomsen

Chefkonsulent
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.