Tema
Debat

Minister og organisationer bag nyt fælles kodeks for god betalingsskik

28. apr. 2022
Erhvervsminister Simon Kollerup og 13 erhvervsorganisationer – herunder F&P - står bag et nyt kodeks, der skal styrke en sund betalingskultur blandt danske virksomheder. Kodekset er kommet i stand efter et grundigt arbejde og sigter på at skabe en god betalingskultur og samtidig værne om aftalefriheden mellem virksomheder.
  • Det er i alles interesse, at vi en stærk og god betalingskultur i Danmark mellem virksomheder, deres underleverandører og samarbejdspartnere. Samtidig er det helt essentielt, at der også skal være fleksibilitet og aftalefrihed mellem virksomheder, og det er også afspejlet i kodekset, siger vicedirektør Thomas Brenøe, F&P.

F&P har sendt information ud til alle sine medlemmer om kodekset.

 

  • Kodekset er et godt tiltag i at understøtte og styrke den sunde betalingskultur vi har i Danmark, og derfor støtter vi meget gerne op om det ligesom en stor del af dansk erhvervsliv, siger Thomas Brenøe.

 

Foruden F&P står følgende organisationer bag kodekset: Dansk Industri, Dansk Erhverv, Danske Maritime, Danske Rederier, Dansk Iværksætterforening, Finans & Leasing, FSR - danske revisorer, HORESTA, Landbrug & Fødevarer, Lederne, Lægemiddelindustriforeningen og SMVdanmark. Kodekset kan findes på hjemmesiden www.godbetalingsskik.dk.

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Direktionen

Thomas Brenøe

Vicedirektør, cand.jur.
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.