Tema
Debat

Eva Lindtner er konsulent og har været ansat i Forsikring & Pension siden 2011

 

Fortæl om dit arbejde hos Forsikring & Pension

I samarbejde med Forbrugerrådet Tænk og forsikringsselskaberne videreudvikler og servicerer jeg hjemmesiden Forsikringsguiden.dk, hvor forbrugere kan sammenligne private forsikringer online helt uvildigt og uden forpligtelser. 

 

I forhold til udviklingen af Forsikringsguiden.dk har jeg et udvalg med repræsentanter fra forsikringsselskaberne, som jeg mødes med flere gange om året.

 

Jeg videreudvikler hjemmesiden i samarbejde med flere andre afdelinger i F&P fx IT afdelingen ift. udvikling og drift samt kommunikation ift. markedsføring. Desuden har jeg jævnligt dialog med Forbrugerrådet Tænk, IT leverandører samt nye interesserede selskaber.

 

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Den store fleksibilitet. Jeg tilrettelægger selv min arbejdstid og er selv ansvarlig for mine opgaver. Jeg er også meget begejstret for at danne netværk via dialog, som mit job giver mig rigelig mulighed for.

 

Det er vigtigt med et godt arbejdsmiljø – og her spiller mine dejlige kolleger en stor rolle i min hverdag. Vi har en rigtig god social omgangstone.

 

Jeg bliver hele tiden udfordret på min faglighed og oplever, at jeg stadig bliver ved med at lære – og det er vigtigt for mig.

 

Hvad siger din omgangskreds, når du fortæller om dit arbejde?

Det overrasker dem, at vi er en organisation med relativt få mennesker, som laver så mange forskellige ting. Det overrasker ofte når de hører at meget af det vi laver, har stor betydning for os alle sammen i hverdagen, som fx velfærd og sundhed.

 

Når jeg ikke er på arbejde, så bruger jeg tid på?

Jeg bruger rigtig meget tid sammen med min familie og gode venner. Jeg forsøger at holde mig i form med løb og styrketræning - og holder meget af at læse gode krimier og høre musik.

Læs også


Kontakt


Forsikringsguiden

Eva Lindtner

Konsulent
+45 41 91 90 87
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.