Tema
Debat

Rekrutteringsforløb

Vi rekrutterer løbende nye medarbejdere til F&P.

 

Ansøgning 

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger. Vi vil meget hellere have målrettede, motiverede ansøgninger til konkrete ledige stillinger. Derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig vores jobagent, og på den måde bliver opmærksom på konkrete ledige stillinger, som passer til din profil.

 

Når du har uploadet din ansøgning, cv og andre relevante bilag, bekræfter vi modtagelsen af din ansøgning pr. mail.

 

Samtaler 

Typisk holder vi to samtalerunder. I det omfang det er muligt, fremgår det af stillingsopslaget, hvornår samtalerne forventes afholdt.

 

Til samtalerne vil du som regel møde lederen, en kommende kollega og en HR-konsulent.

 

Personlighedstest 

I forbindelse med rekrutteringen anvender vi personlighedstesten Neo Pi-3. Selve testen tager du hjemmefra på et link, vi sender dig, og efterfølgende får du en tilbagemelding af en HR-konsulent. HR-konsulenten refererer i overordnede træk indholdet af tilbagemeldingen til den ansættende leder. Hvis du bliver ansat, bliver personlighedstestens resultater gemt i vores testudbyder, Hogrefes, testsystem. Her er det kun HR, der har adgang til testen, og dermed har vi mulighed for at genbruge din test en anden gang, hvis der skulle blive brug for det. Vi bruger personlighedstesten til:

 

  • Rekruttering
  • Individuel udvikling
  • Team-udvikling

Du kan til enhver tid bede om, at få din personlighedstest slettet.

 

Hvis du ikke bliver ansat, vil testresultatet blive slettet indenfor 14 dage efter, at ansættelsesprocessen er afsluttet.

 

Om personlighedstesten Neo Pi-3

Neo Pi-3 er en af de bredest funderede personlighedstest på markedet. Den bagvedliggende teori er 5-faktormodellen, som er den mest alment anerkendte indenfor personlighedspsykologien.

 

Kontakt


Ledelsessekretariat

Louise Lange Thomsen

Underdirektør, cand.merc.hrm.
+45 41 91 90 32
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.