Tema
Debat

Presse

F&P's presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01

Seneste nyheder


30. maj. 2023

F&P med i regeringens nye partnerskab for biodiversitet

Et nyt partnerskab for biodiversitet med regeringen og erhvervslivet skal styrke effekten af danske virksomheders frivillige indsatser om at beskytte naturen og økosystemer. F&P er med i partnerskabet og skal bidrage med at finde løsninger.
30. maj. 2023

Tidssvarende bygninger til vores værnepligtige er et tiltrængt løft af Forsvaret

Det netop lancerede forsvarsudspil fra regeringen, betyder investeringer for 143 mia. kr. i de kommende år. Blandt andet skal der bruges penge på tidssvarende bygninger, som kan skabe bedre rammer for de værnepligtige. F&P opfordrer til et tæt samarbejde mellem Forsvaret, virksomheder og pensionsselskaber om at løse opgaven.
23. maj. 2023

Slip pensionen fri: Serviceeftersyn af tilbagetrækningsordninger bør tænkes sammen med fleksible pensioner

Regeringen lægger op til et serviceeftersyn af tilbagetrækningsordninger og - muligheder for de 60+-årige. I den sammenhæng er det oplagt, at politikerne også åbner for, at pensionsordninger kan starte udbetaling 5 år før folkepensionsalderen.
16. maj. 2023

Med finansloven bliver et register over stjålne genstande nu en realitet

Dette års finanslov er netop vedtaget, og dermed er første spadestik til et nyt register over stjålne genstande taget. Stor ros fra forsikringsbranchen til regeringen og partierne bag finansloven.
16. maj. 2023

F&P: Sikkerhedspolitik og investeringer hænger mere sammen end nogensinde før

Udenrigsministeren har netop præsenteret regeringens nye udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi, som skal bringe Danmark igennem en ny og helt ekstraordinær udenrigspolitisk situation. Der er mange elementer, hvor forsikrings- 0g pensionsbranchen kan blive berørt og spille en rolle, lyder det fra F&P.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.