Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


17. maj. 2022

Stigende e-handel kan betyde nye udfordringer på vejene

Når vi bestiller varer på nettet, forventer vi hurtig levering, og det kan give udfordringer i transportbranchen. I en ny undersøgelse svarer mange varebilschauffører, at de er trætte, stressede, kører for stærkt og er uopmærksomme bag rattet. Derfor sætter Rådet for Sikker Trafik og F&P fokus på varebilskørsel med en konference i dag.
16. maj. 2022

”Jeg er kørt ind i min kones bil. Tror du forsikringen dækker?”

Anne Garde Slothuus er ny forsikringsekspert hos Forsikringsoplysningen, hvor hundredtusindvis af danskere i 90 år har fået svar på stort set alt om forsikring – og det kan man stadigvæk få.
5. maj. 2022

Regeringens digitaliseringsstrategi kæmper med at blive bredere end de offentlige løsninger

Regeringens nye digitaliseringsstrategi sætter digitale fodaftryk de rigtige steder, men kun få initiativer går videre end den offentlige sektor. Strategien kæmper som tidligere fælles offentlige strategier med at blive bredere end de offentlige løsninger, mener F&P.
4. maj. 2022

F&P: Tiltrængt eftersyn af verdens bedste pensionssystem

F&P hilser de længe ventede anbefalingerne fra kommissionen velkommen og håber, at politikerne følger op og griber forslagene om at forbedre incitamenterne til at spare op til pension. Det er krumtappen i at fremtidssikre det danske pensionssystem.
3. maj. 2022

Historisk høj tilbagetrækningsalder

Tilbagetrækningsalderen sætter rekord og er nu over 66 år. ¼ af danskerne fortsætter i arbejde efter folkepensionsalderen. Fremadrettet kan der være behov for mere fleksibilitet for at fastholde opbakningen til pensionssystemet, vurderer brancheforeningen Forsikring & Pension.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.