Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


18. maj. 2022

Skatteministeren kaldt i samråd: Ny skat rammer danskerne i en tid med massiv inflation

Regeringens planer om at indføre et såkaldt ”samfundsbidrag” – en særskat på finansielle virksomheder – er en dårlig idé på det værst tænkelige tidspunkt. Det vurderer F&P, som ser frem til dagens samråd, hvor Venstres skatteordfører, Louise Schack Elholm, har indkaldt skatteminister Jeppe Bruus til at redegøre for, hvordan særskatten vil ramme danske forsikrings- og pensionskunder.
18. maj. 2022

F&P: Branchen er klar med investeringer i Nordsøen som nyt grønt kraftværk

Udbygning af havenergi som en række statsledere mødes om i dag onsdag den 18. maj, er ambitiøst, nødvendigt - og viser at vi i fremtiden får udnyttet Nordsøens potentiale til fulde. Den danske pensionsbranche bakker fuldt ud op om de nye mål og er klar med investeringskapital der skal indfri de store ambitioner.
17. maj. 2022

Stigende e-handel kan betyde nye udfordringer på vejene

Når vi bestiller varer på nettet, forventer vi hurtig levering, og det kan give udfordringer i transportbranchen. I en ny undersøgelse svarer mange varebilschauffører, at de er trætte, stressede, kører for stærkt og er uopmærksomme bag rattet. Derfor sætter Rådet for Sikker Trafik og F&P fokus på varebilskørsel med en konference i dag.
16. maj. 2022

”Jeg er kørt ind i min kones bil. Tror du forsikringen dækker?”

Anne Garde Slothuus er ny forsikringsekspert hos Forsikringsoplysningen, hvor hundredtusindvis af danskere i 90 år har fået svar på stort set alt om forsikring – og det kan man stadigvæk få.
5. maj. 2022

Regeringens digitaliseringsstrategi kæmper med at blive bredere end de offentlige løsninger

Regeringens nye digitaliseringsstrategi sætter digitale fodaftryk de rigtige steder, men kun få initiativer går videre end den offentlige sektor. Strategien kæmper som tidligere fælles offentlige strategier med at blive bredere end de offentlige løsninger, mener F&P.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.