Tema
Debat

Presse

F&P's presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01

Seneste nyheder


25. nov. 2022

Danmarks sundeste arbejdsplads ligger i Kolding

Energikoncernen EWII i Kolding er kåret som vinder i den landsdækkende konkurrence, Danmarks Sunde Arbejdspladser. Tydelig ledelsesopbakning, stor medarbejderinvolvering og et hold af sundhedsambassadører er noget af dét, der gør, at de vinder konkurrencen i 2022.
24. nov. 2022

Ny rapport: Branche sætter spot på bæredygtighed på forsikrings- og pensionsområdet

Bæredygtige og ansvarlige investeringer og forsikringer fylder mere og mere og bliver også efterspurgt af kunder. Derfor udgiver en samlet forsikrings- og pensionsbranche nu sin første rapport om ansvarlige og bæredygtige bidrag til klimaet og samfundet.
23. nov. 2022

F&P: EU-regelmøllen skal under politisk kontrol

Den voldsomt stigende EU–regulering udgør i dag mere end 90 pct. af al ny regulering af finansielle virksomheder i Danmark - og den fylder nu mere end 3.500 sider alene for forsikrings- og pensionsselskaber. Hvis man medregner siderne fra forslag, der er på vej, er vi på over 6.000 sider.
17. nov. 2022

F&P-direktør til den kommende regering: Nedsæt et vækstteam for den finansielle sektor

Forsikrings- og pensionsbranchen er en ubetinget styrkeposition for Danmark, som skaber både tryghed, grøn omstilling og vækst i samfundet. Men det er på høje tid med et langt stærkere politisk fokus på at sikre gode rammebetingelser for den finansielle sektor, så den også fremadrettet kan være en vækstmotor for Danmark. Derfor opfordrer F&P på sit årsmøde den kommende regering til at nedsætte et vækstteam for den finansielle sektor.
17. nov. 2022

Formandskab genvalgt hos F&P

Efter generalforsamlingen i dag konstituerede F&P’s bestyrelse sig. Laila Mortensen, Industriens Pension, blev genvalgt som formand. På de to næstformandsposter var der genvalg af Rasmus Werner Nielsen, Alm. Brand Group og Bo Normann Rasmussen, AP Pension. Generalforsamlingen godkendte samtidig en række vedtægtsændringer, hvorved bestyrelsen udvides fra 18 til 20 medlemmer.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.