Tema
Debat

Presse

F&P's presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01

Seneste nyheder


Kommentar
16. aug. 2022
13. aug. 2022

Bidens grønne klimaplan kan lande på kistebunden hos danskerne

Det nedbringer ikke kun verdens samlede CO2 udledning, at USA nu i nat har vedtaget en ambitiøs klimaplan - danske pensions-opsparere kan også komme til at nyde godt af planen.
1. aug. 2022

F&P: Offentligt ansatte går langt tidligere på pension end private

Medarbejdere i det offentlige trækker sig i gennemsnit 1 år og 4 måneder tidligere fra jobbet end medarbejdere i det private. I en situation, hvor manglen på dygtige medarbejdere i høj grad også presser velfærden, er der et stort potentiale i, hvis den offentlige sektor bliver bedre til at fastholde medarbejderne i job. F&P skønner, at beskæftigelsen ville øges med 16.000 personer, hvis tilbagetrækningsalderen i det offentlige var på samme niveau som i det private.
29. jul. 2022

Misforståelse i Børsen: Garantifond udbetaler selvfølgelig efter reglerne

Kommentar: I en artikel i Børsen forlyder det, at Garantifonden for skadesforsikringsselskaber skulle have foretaget fejlagtige udbetalinger af præmier. Børsens udlægning beror på en klar misforståelse. Udbetalingerne er sket i henhold til politisk aftale.
28. jul. 2022

Studiestart: Unge står uden indboforsikring, når de flytter hjemmefra

Nye tal viser, at 19 pct. af danske unge står helt uden indboforsikring. Dermed mangler de hjælp, hvis de bliver ramt af indbrud, vandskader, brand eller et stort erstatningskrav. I forsikrings- og pensionsbranchen frygter man, at den højeste inflation i 40 år kan føre til, at endnu flere unge vælger sikkerhedsnettet fra.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.