Tema
Debat

Presse

F&P's presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01

Seneste nyheder


23. jan. 2023

USA rykker på klimateknologi, mens Europa forbliver afhængig af russisk gas

De danske pensionsselskaber og investorer hejser det røde advarselsflag i klima- og energikampen. Danmark og Europa risikerer i de her måneder at blive sejlet agter ud på en afgørende klimateknologi: Power-to-X. Den er ellers afgørende for at nå både klimamål, uafhængighed af russisk energi og sikre Danmark som foregangsland på grøn energi, advarer F&P.
18. jan. 2023

Ny opgørelse: Danskerne betaler næsten en månedsløn i pensionsskat – og de færreste ved det

Stort set alle voksne danskere betaler pensionsafkastskat – også kendt som PAL-skat. Det er en skat på afkastet på pensionsopsparingen og er højest omkring pensionsalderen, hvor pensionsformuen også er størst. Det viser helt nye tal fra F&P, som for første gang kaster lys over, hvor meget hver enkelt dansker betaler i PAL-skat.
17. jan. 2023

Skiferie: Ting, du vil ønske at have vidst

Pas ekstra godt på i Italien, og lej aldrig ting med motor, før du ved, at ejeren mindst har en ansvarsforsikring. Det siger Forsikringsoplysningen, der også har en række andre gode råd til skiferien.
16. jan. 2023

Historisk mange flyttede deres pensioner i 2022

Nye tal fra pensionsbranchen viser et meget stort antal pensionsflytninger i 2022. Det indikerer at bølgen af jobskifte vi oplevede under coronaen er forsat ind i 2022, da man typisk flytter sin pension med når man skifter job.
9. jan. 2023

Sådan sparer danskerne, når økonomien er under pres

Vi skærer nødigt på streaming, tv og forsikringer. Især strøm, opvarmning og indkøb af dagligvarer må holde for, når økonomien skal hænge bedre sammen.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.