Tema
Debat

Invitation til Trafiksikkerhedskonference fra Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension.

 

 

Med Anne Glad som moderator leverer vi den nyeste viden om adfærden i trafikken og sætter fokus på erhvervslivets rolle. Hvordan kan dansk erhvervsliv være med til at forebygge ulykker og skabe stærkere virksomheder på den lange bane? Få inspiration og konkrete råd til hvordan erhvervslivet kan gøre en forskel til gavn for alle.

 

Transportminister Trine Bramsen (afventer bekræftelse) åbner konferencen med sine bud på, hvordan udfordringerne ved den øgede erhvervskørsel må håndteres gennem forskellige forebyggelsesindsatser, der tager højde for behovet for mobilitet, bæredygtighed og trafiksikkerhed.

 

Vi kaster et særligt blik på distributionsbranchen, som er præget af en enorm udvikling. E-handlen er i voldsom vækst, og det udfordrer mobiliteten og trygheden på vejene. Hvordan opbygger vi de bedste forudsætninger for en bedre og mere sikker mobilitet?

 

Niels Overgaard, forfatter til den anmelderroste bestseller "Det hele handler ikke om dig", leverer en moderne og lettilgængelig introduktion til ledelsesprincipperne i stoisk filosofi. Hvad kan moderne ledelse lære af antikkens idealer? Og hvordan kan principperne styrke sikkerhedsledelsen og trafiksikkerheden?

 

På dagen overrækkes Sikker Trafik Erhverv-Prisen til en virksomhed, der viser nye veje til bedre trafiksikkerhed og større tryghed.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

 

TID, STED OG PRIS


Den 17. maj 2022, kl. 12:00-16:00
Experimentarium,Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup
kr. 299,- pr. deltager ekskl. moms

 

MÅLGRUPPE
Konferencen er målrettet alle, der beskæftiger sig med sikkerhed, forebyggelse, distribution og transport.

 

TILMELDING

Klik her og meld dig til

 

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.