Tema
Debat

Refundering af deklarationsgebyr

Ønsker du som panthaver at søge om tilbagebetaling af deklarationsgebyr, skal du udfylde et ansøgningsskema og sende det til os.

Deklarationsgebyret kan i særlige tilfælde tilbagebetales til panthavere. Som hovedregel kan det ske i følgende situationer:

 

  1. Panthaver opretter 2 ens deklarationer på samme objekt, og begge deklarationer bliver accepteret af forsikringsselskabet. Det er deklarationsgebyret for den deklaration, der sidst er accepteret (prioritet 2), som kan tilbagebetales.

 

  1. Panthaver har ved en fejl oprettet en ny deklaration, som bliver accepteret af forsikringsselskabet. Hvis panthaveren bringer deklarationen til ophør senest 7 dage efter accepten er sendt, kan deklarationsgebyret tilbagebetales.

 

  1. Panthaver har oprettet en deklaration B og en deklaration F på samme objekt, og forsikringsselskabet acceptere begge deklarationer. I disse situationer er det alene deklarationsgebyret for deklaration B, som kan tilbagebetales, medmindre deklaration F bringes til ophør senest 7 dage efter accepten.

 

Inden du sender ansøgningen til os, skal de nødvendige registreringer gennemføres i EDI-systemet. Se på blanketten, hvilke registreringer der skal være gennemført. Ansøgningsblanketten henter du i kolonnen til venstre.

 

 

Send ansøgningsblanketten i udfyldt og underskrevet stand via Support EDI

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.