Tema
Debat

Fakta om Pension

Fakta om Pension er et online værktøj, hvor du som forbruger kan sammenligne alle danske pensionsselskaber og -kassers ordninger på afkast, omkostninger, forsikringer, risiko, services og rådgivning. Ved at angive din alder, samlet årlige indbetaling til pension og størrelsen på ens nuværende pensionsopsparing, får forbrugeren et retvisende billede, der passer til lige den kundetype, du er.

 

Alle pensionsselskaber, der udbyder pensionsordninger gennem en arbejdsplads, er med på Fakta om Pension.

 

 

Læs også


17. dec. 2020

Endnu mere åbenhed og gennemsigtighed om danskernes pensioner – relancering af Fakta om Pension

Forsikring & Pension fortsætter arbejdet med at skabe åbenhed og gennemsigtighed for de danske forbrugere. Sammenligningsværktøjet Fakta om Pension udvides nu med små pensionsordninger uden indbetaling og ordninger under udbetaling. Hidtil har der alene indgået ordninger, som der indbetales til.
19. okt. 2020

Danmark er fortsat i pensions-superligaen

Danmark er netop igen blevet kåret til at have et af verdens bedste pensionssystemer. Det er sket i en international undersøgelse, der hvert år gennemgår og rangordner en lang række landes pensionssystemer.

Konceptet - Fakta om Pension

Fakta om Pension sammenligner pensionsordninger i forskellige selskaber. Alle dele af pensionsordningen sammenlignes – ikke alene afkast og omkostninger, men også forsikringer, valgmuligheder, risiko, service og rådgivning. Sammenligningen er opdelt på forskellige kundetyper. Du vælger selv ud fra kriterierne: Alder, årlig indbetaling til pension og nuværende pensionsopsparing.
Sådan ser forsiden ud på Fakta om pension.dk
Historien bag

Fakta om Pension er udviklet af Forsikring & Pension. Fakta om Pension giver en unik sammenligning af bl.a. afkast og omkostninger for forskellige pensionsordninger. Formålet er at skabe gennemsigtighed og hjælpe forbrugerne til at træffe beslutninger på et oplyst grundlag.

Kontakt


Pension og Velfærd

Lotte Katrine Ravn

Chefkonsulent, cand.polit.
+45 41 91 90 84
EDI og PensionsInfo

Martin Petersen

Konsulent
+45 41 91 90 86
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.