Tema
Debat

Forsikringsguiden

Forsikringsguiden.dk er en hjemmeside, hvor forbrugerne uvildigt og uforpligtende kan sammenligne private forsikringer på tværs af forsikringsselskaberne. Forsikringsguiden.dk er lavet af Forsikring & Pension og Forbrugerrådet Tænk, og her kan du sammenligne forsikringer hos 19 danske forsikringsselskaber. Forsikringsguiden dækker 89 pct. af det danske forsikringsmarked for de 7 forsikringstyper, du finder på Forsikringsguiden:

 

  • Bilforsikring
  • Husforsikring
  • Indboforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Fritidshusforsikring
  • Rejseforsikring
  • Hundeforsikring 

 

Mange forbrugere oplever forsikringsmarkedet som en jungle, fordi det er forskelligt, hvordan forsikringsselskaberne dækker på de forskellige typer forsikringer. På Forsikringsguiden.dk kan du sammenligne forsikringer på både pris og dækning. Det gør det overskueligt for forbrugerne at finde den helt rigtige forsikring til deres behov til den rigtige pris. På Forsikringsguiden kan du både sammenligne en forsikringstype ad gangen, eller du kan sammenligne flere forsikringer på én gang i en samlet forsikringspakke med flere forsikringstyper.

 

Læs også


30. mar. 2023

Nu kan du sammenligne forsikringer til menneskets bedste ven

Nu kan danske hundeejere også sammenligne forsikring til familiens firbenede medlem på Forsikringsguiden, der er et uvildigt og gratis værktøj lavet i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk og F&P. Den nye mulighed skal sikre, at forbrugerne får et overskuelig indblik i priser og dækning på den lovpligtige ansvarsforsikring til hunde samt syge- og ulykkesforsikring. Samtidig gør en opdatering det muligt også at sammenligne ulykkesforsikring til børn.
29. jun. 2022

Mytedræber: Vi tjekker ofte vores forsikringer

I en ny undersøgelse svarer 2 ud af 3 danskere, at de har gennemgået deres forsikring inden for det seneste år. Det punkterer myten om, at danskerne ikke interesserer sig for deres forsikringer. Aktive forbrugere er en forudsætning for et velfungerende forsikringsmarked, mener F&P.
24. mar. 2022

450.000 danskere udskiftede deres forsikringsselskab sidste år

Nye tal viser, at der er høj aktivitet og stærk konkurrence på det danske forsikringsmarked: 450.000 danskere flyttede sidste år 1,2 mio. forsikringspolicer til et andet forsikringsselskab.
3. nov. 2021

F&P hilser konkurrenceanalyse af forsikringsområdet velkommen

De danske forsikringsselskaber konkurrerer hårdt med hinanden om at tilbyde kunderne den bedste pris og dækning. Alene i 2020 var der 1,3 mio. overførsler af forsikringer mellem selskaber, hvilket vidner om en stærk og effektiv konkurrence. F&P hilser derfor Konkurrencerådets kommende undersøgelse af markedet for skadesforsikringer til private velkommen. Samtidig opfordrer branchen til, at undersøgelsen ikke fører til unødige bøvl og byrder for selskaberne, når de skal udlevere data til myndighederne.

Konceptet - Forsikringsguiden

Via online adgang til forsikringsselskaber og agenturer giver Forsikringsguiden,dk et godt overblik over de private forsikringer, som selskaberne tilbyder, og som er de mest købte forsikringstyper. Man kan sammenligne forsikringsvilkår og priser for
Historien bag
Forsikringsguiden på mobilen
  • Forsikringsguiden er udviklet af Forsikring & Pension i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk.
  • Formålet er at skabe gennemsigtighed i forsikringsmarkedet og derigennem hjælpe forbrugerne til at vælge den rigtige forsikring til den bedste pris.

Kontakt


Forsikringsguiden

Eva Lindtner

Konsulent
+45 41 91 90 87
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.