Tema
Debat

Forsikringsguiden

Forsikringsguiden.dk er en hjemmeside, hvor forbrugerne uvildigt og uforpligtende kan sammenligne private forsikringer på tværs af forsikringsselskaberne. Forsikringsguiden.dk er lavet af Forsikring & Pension og Forbrugerrådet Tænk, og her kan du sammenligne forsikringer hos 20 danske forsikringsselskaber. Forsikringsguiden dækker mere end 85 pct. af det danske forsikringsmarked for de 6 forsikringstyper, du finder på Forsikringsguiden:

 

  • Bilforsikring
  • Husforsikring
  • Indboforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Fritidshusforsikring
  • Rejseforsikring

 

Mange forbrugere oplever forsikringsmarkedet som en jungle, fordi det er forskelligt, hvordan forsikringsselskaberne dækker på de forskellige typer forsikringer. På Forsikringsguiden.dk kan du sammenligne forsikringer på både pris og dækning. Det gør det overskueligt for forbrugerne at finde den helt rigtige forsikring til deres behov til den rigtige pris. På Forsikringsguiden kan du både sammenligne en forsikringstype ad gangen, eller du kan sammenligne flere forsikringer på én gang i en samlet forsikringspakke med flere forsikringstyper.

 

Læs også


17. apr. 2020

Nu kan du sammenligne forsikringer online til hele husstanden

Forsikringsguiden.dk lancerer en ny funktion, så danskere for første gang online kan sammenligne forsikringspakker på tværs af selskaber. Den nye funktion skal sikre, at forbrugerne får en overskuelig sammenligning af priser og dækning, også når der sammenlignes mere end én forsikring.
3. jul. 2019

5 år senere: Danskerne ved stadig ikke, hvad det blå sygesikringskort dækker

Denne sommer er det 5 år siden, at det blå sygesikringskort blev fast inventar i kufferten på rejser inden for EU. Danskere tror dog stadig, at det blå kort dækker meget mere, end det reelt gør. Det viser en ny rundspørge foretaget af Epinion på vegne af Forsikringsguiden.

Konceptet - Forsikringsguiden

Via online adgang til forsikringsselskaber og agenturer giver Forsikringsguiden,dk et godt overblik over de private forsikringer, som selskaberne tilbyder, og som er de mest købte forsikringstyper. Man kan sammenligne forsikringsvilkår og priser for
Historien bag
Forsikringsguiden på mobilen
  • Forsikringsguiden er udviklet af Forsikring & Pension i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk.
  • Formålet er at skabe gennemsigtighed i forsikringsmarkedet og derigennem hjælpe forbrugerne til at vælge den rigtige forsikring til den bedste pris.

Kontakt


Forsikringsguiden

Eva Lindtner

Konsulent
+45 41 91 90 87
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.