Tema
Debat

PensionsInfo

På PensionsInfo.dk kan man som forbruger få et samlet overblik over sin pensionsopsparing og de udbetalinger, der venter en, når man går på pension. Ved at logge ind med NemID, indhentes al data fra danske banker, sparekasser, pensionskasser, LD, ATP, Udbetaling Danmark (Statens tjenestemænd) og pensions- og forsikringsselskaber. På PensionsInfo kan man både beregne sin fulde folkepension, og man kan nemt udregne og sammenligne resultater på, hvor meget man får udbetalt ved forskellige tilbagetrækningsaldre.

 

Overblik over forsikringsdækninger

På PensionsInfo får man også et overblik over, hvad man har af forsikringsdækninger på sit liv og helbred. Det gælder blandt andet:

 

 • Tab af erhvervsevne: Mister man evnen til at arbejde, kan man se, hvor meget og hvor længe man – og evt. også ens børn – får udbetalinger.
 • Ved død: Man kan se, hvor meget ens efterladte får udbetalt, hvis man pludseligt dør, og om ens børn evt. også er forsikrede
 • Visse kritiske sygdomme: Hvis man bliver ramt af en alvorlig sygdom, kan der i nogle tilfælde blive udbetalt et engangsbeløb. På PensionsInfo får man overblikket over, om man har sådan en kritisk sygdomsforsikring og i så fald, hvilke diagnoser den dækker, hvor meget man får udbetalt, og om ens børn evt. er dækket
 • Sundhedsaftale: Mange danskere er dækket af en sundhedsaftale, og på PensionsInfo kan man se, om man har en aftale, og hvad den i så fald dækker.

 

4 millioner logins om året

PensionsInfo har årligt mere end fire million logins, og det er meget almindeligt, at banker og privatkunderådgivere bruger PensionsInfo som redskab til at kunne rådgive kunder om deres privatøkonomi og typisk i forbindelse med huskøb. Det er også muligt at sammenligne to personers data, hvis man som partnere ønsker et fuldt overblik over husstandens samlede udbetalinger ved pensionering ved forskellige pensionsaldre.

 

Læs også


19. okt. 2020

Danmark er fortsat i pensions-superligaen

Danmark er netop igen blevet kåret til at have et af verdens bedste pensionssystemer. Det er sket i en international undersøgelse, der hvert år gennemgår og rangordner en lang række landes pensionssystemer.
19. okt. 2019

Mere end hver tredje dansker har ikke styr på deres pension

Mere end hver tredje dansker har ikke styr på pensionen, viser helt ny undersøgelse. Faktisk er det hele 38 procent, der angiver, at de ikke har styr på den økonomi, de skal leve af i den tredje alder. Derfor opfodrer en samlet pensionsbranche til, at man tjekker sin pension.
27. okt. 2018

Partnere kan nu tjekke hinandens pensioner

I dag kan man tjekke sin egen indbetaling til pensionen på PensionsInfo.dk, og se om man sparer nok op. Men fremover er det også muligt at få et overblik over pensionsopsparingen for ens partner eller kommende kæreste

Konceptet - PensionsInfo


 • Man logger på PensionsInfo.dk med sit NemID og får et samlet overblik over egne pensionsforhold og forsikringer tilknyttet ens pensionsordning.
 • Man kan blandt andet se, om der er dækning ved tabt arbejdsevne, hvor meget man sparer op til pension, om man har den rette begunstigelse tilknyttet livsforsikringen, og om man har en sundhedsforsikring.
 • På PensionsInfo.dk vises individuelle pensionsberegninger ved folkepensionsalderen, men også ved fx 62 og 70 år.
 • Man kan printe udførlig rapport med alle vigtige facts.
 • Man kan logge ind med sin partner og få et overblik over samlet pensionsformue.

 

 

 

Skærmprint af startsiden på www.pensionsinfo.dk

Historien bag PensionsInfo

Kvinde der tjekker sin pensionsordning på pc og kigger på papirer
 • PensionsInfo er en privat organisation og er et samarbejde mellem pensionsselskaber, banker, ATP, LD samt offentlige myndigheder.
 • I mere end 20 år har PensionsInfo gjort det muligt for danskerne at få et overblik over deres pensioner og forsikringsdækninger på liv og helbred.
 • PensionsInfo er i dag blandt de førende på verdensplan, når det kommer til at skabe overblik samt åbenhed og gennemsigtighed for forbrugerne.
 • Knap 1,5 mio. unikke brugere besøger hvert år PensionsInfo.dk.

 

Kontakt


EDI og PensionsInfo

Michael Rasch

Underdirektør
+45 41 91 90 85
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.