Tema
Debat

F&P ansætter stærk finansprofil som ny CFO

30. jun. 2021
F&P har ansat Peter Krejberg Nielsen som ny CFO og ansvarlig for organisationens samlede økonomi.

Peter Krejberg Nielsen får til opgave at udvikle og implementere en ny økonomimodel og stå for økonomistyring i den samlede organisation, herunder F&P’s mange digitale løsninger til branchen.

 

Peter Krejberg Nielsen kommer fra en stilling som økonomichef i LB Forsikring, hvor han har været ansvarlig for afdelingen Økonomi og Facility Management.

 

- Peter har den helt rette profil til jobbet med konkret erfaring med at udvikle og implementere økonomimodeller og værdiskabende rapportering. Peter har samtidig en stor forretningsforståelse, et indgående kendskab til branchen og stærke lederkompetencer, siger adm. direktør Kent Damsgaard.

 

- Med Peters høje faglighed, evne til samarbejde, ledelse og ikke mindst høje energiniveau er jeg sikker på, at vi med Peter på holdet står godt rustet til de store opgaver, som vi står foran. Peter kan i den grad bidrage til at udvikle en topmoderne og værdiskabende økonomistyring til gavn for F&P og vores mange medlemmer, siger Kent Damsgaard.

 

Peter Krejberg Nielsen afløser i F&P Bo Scheel, der efter mere end 35 år som økonomichef går på pension i løbet af efteråret. Udover økonomichefrollen får Peter en helt central placering i udviklingen af F&P’s brancheløsninger og en central rolle i den samlede ledelse af F&P.

 

- Forsikring & Pension varetager en utrolig vigtig rolle i branchens bestræbelser på at bidrage til at løse nogle af de største udfordringer, vi står over for som samfund, herunder sikring af velfærd og tryghed for borgerne samt en bæredygtig grøn omstilling. Jeg glæder mig til at blive en del af en organisation kendetegnet ved høj faglighed, kompetent varetagelse af medlemmernes interesser og videreudvikling af brancheløsninger, som skaber værdi hos medlemsvirksomhederne. F&P står over for en utrolig spændende rejsemed udvikling af en ny økonomimodel og styrkelse af økonomistyring og ledelsesrapportering – områder, som jeg glæder mig til at yde mit bidrag til, siger Peter Krejberg Nielsen


Peter Krejberg Nielsen har første arbejdsdag i F&P mandag den 16. august.

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Direktionen

Kent Damsgaard

Adm. direktør
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.