Tema
Debat

Sociale ydelser fra vugge til grav

12. mar. 2021
Forsikring & Pensions håndbog Sociale Ydelser 2021 giver kontant besked om takster og regler for en lang række offentlige ydelser – lige fra børnetilskud til begravelseshjælp.

Hvert år er der takstændringer. Ydelser falder væk, og andre kommer til. Den sociale lovgivning kan være svær at finde vej i, hvis man ikke er fagmand. Man kan let komme i tvivl, om man er berettiget til en bestemt ydelse, og hvor meget man egentligt har krav på at få.

Forsikring & Pensions håndbog Sociale Ydelser 2021 fortæller kort, klart og kontant om de sociale ydelser fra det offentlige. Bogen indeholder alle nye satser og regler - fx om tidlig pension, boligstøtte, dagpenge, efterløn, kontanthjælp, børnetilskud, SU, arbejdsskade, fleksydelse, folkepension, resurse- og jobafklaring og revalidering m.m.

Overblik over tilskudsmuligheder

Håndbogen er opdelt i seks hovedtemaer: Arbejdsmarked og uddannelse, social sikring over landegrænser, sygdom og arbejdsskade, familie og bolig, tilbagetrækning samt retshjælp.

- Håndbogen er indrettet, så den svarer til de situationer, man som borger naturligt tænker i. Det er med til at lette overblikket over tilskudsmulighederne fra vugge til grav. Vi har lagt vægt på, at man også kan se, hvordan den enkelte ydelse spiller sammen med forsikringsordninger og pensioner, siger chefkonsulent Jørgen Kjær Thomsen, Forsikring & Pension.

“Sociale Ydelser” er ikke kun anvendelig for privatpersoner. Bogen bruges i høj grad af sagsbehandlere i kommuner, a-kasser, forsikringsselskaber, pensionskasser og pengeinstitutter.

Håndbogen kan købes hos boghandlerne. Den koster omkring 100,- kr.

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Kommunikation og Public Affairs

Jørgen Kjær Thomsen

Chefkonsulent
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.